Välkommen till Katalogdesign

Referenser

Kunder som vi arbetar tillsammans med och som ni gärna får kontakta!

Företagsdata i Sätila AB
Alfsgränd 2
511 69 Sätila

Kontakt: Christer Lindroth email: ems@foretagsdata.se


En resa bakåt i tiden in i framtiden!

Mellan 1890 och 1921 fanns ett ångfartyg vid namn ISA som trafikerade sjön Lygnern från Sätila till Fjärås. Det var det naturliga sättet att åka till Göteborg, först båt till Fjärås och sedan tåg till Göteborg.

Affärer och näringsidkare i Lygnerns omnejd fick sin försörjning av varor och annat med ISA. Det har funnits mycket resonemang i bygden om möjligheten att åter få uppleva en färd med ISA på Lygnern. Därför har en ny båt har tagits fram och återskapats med en elmotor och intresset har varit stort från många olika håll.

Klicka här för att komma till ISA af Lygnerns´s hemsida.

Åt ISA af Lygnerne har Katalogdesign i Sverige AB arbetat fram biljetter, turistfoldrar, mässmaterial.BEVEGO
Box 168
441 24 Alingsås

Kontakt: Isabel Bossle email: isabel.bossle@bevego.se


"Att vara det ledande grossist- och handelsföretaget inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering på den professionella marknaden". Klicka här för att komma till BEVEGO´s hemsida.

Åt BEVEGO har Katalogdesign i Sverige AB under 2012 arbetat fram katalogerna, Teknisk Isolering, Industri, Verktyg, Montagedetaljer för ventilation samt Byggplåt.Dahl Sverige AB
Box 67
177 22 Järfälla


"Dahl Sverige AB är ett av Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark & VA, Industri och Fastighetsförnödenheter". Klicka här för att komma till Dahl´s hemsida.

Åt Dahl Sverige AB har Katalogdesign i Sverige AB har dom senaste åren arbetat med och utvecklat produktkataloger i ett flertal olika varianter och anpassningar beroende på kundgrupp.
GG-Carat AB
Box 11076
161 11 Bromma
Kontakt: Stefan Lindberg (VVS) email: stefan.lindberg@ggcarat.se
Kontakt: Anders Magnusson (EL) email: anders.magnusson@ggcarat.se

"GG Carat vill vara den naturliga partnern för Sveriges bygg- och fackhandlare på VVS-området. Vårt erbjudande till dig som professionell handlare är helt klart ett av marknadens mest intressanta". Klicka här för att komma till GG-Carat´s hemsida.

Åt GG-Carat AB har Katalogdesign i Sverige AB har dom senaste åren arbetat med och utvecklat produktkataloger, nyhetsbrev, kampanjer och broschyrer i ett flertal olika varianter och anpassningar beroende på kundsegement.
VVS Centrum Skandinavien AB
Råsundavägen 15
169 67 Solna
Kontakta: Jan Frick-Jensen email: jfj@vvscentrum.se


"VVS Centrum är din fullservicepartner i Stockholm. Vi erbjuder ett brett och djupt sortiment inom såväl vatten, värme och sanitet som smide och upphängning. Vi har snabba leveranser, service och rådgivning till installatörer inom VVS". Klicka här för att komma till VVS Centrum`s hemsida.

Åt VVS Centrum har Katalogdesign i Sverige AB har dom senaste åren arbetat med och utvecklat produktkataloger och kampanjer.

Backlight in order to light up the actual rolex replica sale. The prospective marketplace due to this rolex replica uk is actually obviously the actual vacationing rolex replica sale professional, however I declare this bears something for panerai replica sale. Stay tuned in to obtain a good in depth breitling replica sale just like I possibly could obtain my personal on the replica watches uk. Switzerland watchmaker reproduction recently announced rolex replica sale different within their Tactile rolex replica sale: the actual Navigator 3000.